Reservdelar & tillbehör

Reservdelar & tillbehör

LMI AB erbjuder laserkomponenter med optik från världsledande II-VI, lampor, dysor, keramdelar, skyddsglas, rengöringsartiklar, filter och andra komponenter från en rad olika leverantörer. LMI är en oberoende distributör vilket gör att vi kan importera och förse våra kunder med de flesta förbrukningsartiklar som behövs för ett lasersystem.

Vi tar även fram skyddsglas och linser för fiberlasersystem i alla möjliga dimensioner och kvalitéer. Läs mer under Laseroptik.

LMI AB har lång erfarenhet från service av olika laserfabrikat och därigenom har vi lärt oss att endast det bästa är gott nog för att försäkra oss och kunden om ett så tillförlitligt produktionsflöde som möjligt utan kostsamma driftstopp pga undermåliga produkter.

En snabb leverans från oss till er är således en grundförutsättning och nyckeln till ett framgångsrikt förhållande mellan oss som leverantör och er som kund.

Vi har världsledande leverantörer av såväl optik som dysor (nozzles), keramikdelar, lampor och rengöringsartiklar för alla stora leverantörer av laserskärmaskiner, lasersvetsmaskiner, lasermärkmaskiner etc.

Dessa världsledande maskinmärken inom främst laserskärning och lasersvetsning kan vi leverera komponenter till:

Om ni har ett maskinmärke som ej står med i listan, hör av er till oss så hjälper vi er ta fram det ni behöver!

Hör av er till oss om ni är intresserade av en katalog eller offert på olika komponenter för er maskin.

reservdelar.jpg
reservdelar.jpg

Relaterade produkter

E-WELD Shield System

Visa produkt

FT 100 Ytrengöring

Visa produkt

Mini-LSA

Visa produkt

Kontakta Micke Bergman

Vill du ha mer information? Lämna din e-post eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig. Alternativt så når du oss på tel 0281-307 18 eller e-post micke@lmiab.se