Vi presenterar HSG X: laserskärmaskin 

HSG X laserskärmaskinHSG X laserskärmaskin
HSG X laserskärmaskin
HSG X laserskärmaskin
HSG X är den nya spelaren på den europeiska marknaden för laserskärmaskiner. Med fokus på kvalitet, livslängd och precision erbjuder HSG X en kompakt och innovativ lösning för mindre verkstäder som inte vill kompromissa på prestanda. 

Tekniska specifikationer 

HSG X är designad med noggrant utvalda komponenter för att uppfylla de höga krav som ställs på moderna laserskärmaskiner. Maskinens arbetsyta på 3048 x 1525 mm gör det möjligt att bearbeta 3 x 1,5 m plåtar. 

Kompakt design utan kompromisser 

HSG X är en kompakt maskin som inte kompromissar på hårdvaran. Den är utrustad med avancerad teknologi och komponenter av högsta kvalitet för att garantera lång livslängd och precision. Den kompakta designen gör den idealisk för mindre verkstäder som behöver maximera sitt arbetsutrymme utan att offra funktionalitet. 

Zonutsug för optimal rökhantering 

En av de mest innovativa funktionerna hos HSG X är dess zonutsugssystem. Detta system optimerar rökhanteringen och skapar en renare arbetsmiljö genom att effektivt avlägsna rök och damm från skärprocessen. Detta förbättrar inte bara arbetsmiljön utan bidrar också till maskinens livslängd och prestanda. 

Kompakt design för mindre verkstäder 

HSG X-serien finns även i mindre utföranden för dem som söker en smart och kompakt laserskärmaskin. Dessa mindre modeller behåller alla fördelarna med HSG X, inklusive hög precision, robust konstruktion och innovativa funktioner, men är anpassade för att passa i mindre verkstäder där utrymme kan vara en begränsning. Med HSG X får du en effektiv och pålitlig lösning som uppfyller dina behov utan att ta upp onödigt mycket plats.