Vi presenterar HSG GH: laserskärmaskin 

HSG-GH laserskärmaskinHSG-GH laserskärmaskin
HSG-GH laserskärmaskin
HSG-GH laserskärmaskin
HSG GH är en avancerad laserskärsmaskin som är utformad för att möta de mest krävande industriella behoven. Den kombinerar hög prestanda och kraftfull flexibilitet, vilket gör den idealisk för ett brett spektrum av applikationer, särskilt inom plåtproduktion. Maskinens design och tekniska egenskaper gör att den kan hantera allt från fina detaljarbeten till storskaliga produktionsflöden. 


Tekniska specifikationer 


GH-modellen är anpassningsbar och kan utrustas med en laserkälla på mellan 3 kW till imponerande 30 kW. Med möjligheten att välja mellan arbetsytor så stora som 12500 x 2540 mm, är denna maskin byggd för att hantera stora och tunga materialskivor med en maximal lastkapacitet på 1400 kg. Den maximala rörelsehastigheten är 200 m/min och den har en acceleration på 2.8G, vilket säkerställer snabb och effektiv bearbetning. Dessutom garanterar GH-modellen hög precision med en positioneringsnoggrannhet och repetitionsnoggrannhet på ±0.03 mm/m respektive ±0.03 mm för X/Y-axlarna. 


Innovativa funktioner 


GH-modellen är inte bara imponerande i kraft och storlek, utan också i dess teknologiska innovationer: 
  • Smart fokuseringshuvud: Utrustad med ett automatiskt fokuseringshuvud som intelligent justerar laserstrålen efter materialtyp och tjocklek. Detta säkerställer optimala skärresultat varje gång. 
  • Växlingsbord: För att effektivisera produktionsflödet och minimera driftstopp, är varje GH-modell utrustad med ett växlingsbord som tillåter snabba materialbyten. 
  • Säkerhet och effektivitet: GH-modellen innehåller flera funktioner för ökad användarsäkerhet och effektivitet såsom CE-godkännande, autofokus, automatisk höjdhållning, ljusridåer, zonutsug och ett omfattande monitorsystem med kameror. 
  • Nestningsfunktion och Nano-level Micro Joint: Dessa funktioner optimerar materialanvändningen och minimerar spill, vilket gör GH till en kostnadseffektiv lösning för industriellt bruk. 

Anpassningsbar automation 


Utöver standardfunktionerna kan GH anpassas med avancerade automationslösningar. Det finns färdiga koncept för automation, men dessa kan även skräddarsys efter specifika produktionsbehov. Detta gör det möjligt för användare att finjustera maskinen för optimal integration i befintliga tillverkningslinjer. 

Tillverkarens engagemang 


HSG Laser Co., Ltd, tillverkaren bakom GH-serien, är en ledande aktör inom utvecklingen av laserskärningsteknik. Företaget lägger stor vikt vid kvalitet och strävar efter att ständigt leverera innovativa lösningar som möter de höga krav som industrin ställer.